Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Exel Floorball

Intersport

Siteman CMS

Globall sport as

Til toppen av siden

Reglement

Reglement


SPILLEREGLER
Alle kamper i grunnspillet og kvartfinalene spilles med 2x20 minutter, ineffektiv spilletid hele kampen. (Klokkene stoppes kun ved scoringer, utvisninger og ved signal fra dommerne.) Semifinalene og finalene spilles med 3x20 minutter, ineffektiv spilletid.
NB! Baller til oppvarming holdes av lagene selv! - det kan ikke påregnes mer enn maks. ca. 5 minutter oppvarming på hovedbanen.

Herrer: Lagene deles inn i tre puljer med fire lag i hver pulje. De to beste lagene i hver pulje, samt de to beste treer lagene går videre til kvartfinaler. Vinnerne av disse spiller semifinaler. Finalen spilles mellom vinnerne av de to semifinalene.

Damer:Lagene deles inn i to puljer med fire lag i hver pulje. De to beste lagene i hver pulje går videre til semifinaler. Finalen spilles mellom vinnerne av de to semifinalene.

G17:Lagene deles inn i to puljer med fire lag i hver pulje. De to beste lagene i hver pulje går videre til semifinaler. Finalen spilles mellom vinnerne av de to semifinalene.

Ved poenglikhet gjelder først målforskjell, deretter innbyrdes oppgjør etc. (NBF's regelverk for rekkefølge)

Turneringen arrangeres for øvrig etter NBF's reglement, med de unntak som er nevnt i cup reglementet. Ved uavgjorte kamper i sluttspillet avgjøres disse ved straffer, 3 stk. hver, deretter eventuelt en og en straffe. Finalene i herre- og dameklassen spilles i Solberghallen.

 

NOR 92 Innebandyklubb © 1998-19

Topp