Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Exel Floorball

Intersport

Siteman CMS

Globall sport as

Til toppen av siden

Nyheter » 2009 » Mai » Syv lag påmeldt så langt

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | Mai - August

Syv lag påmeldt så langt

09.05.2009

Denne uken ble invitasjonen til EXEL TIGER CUP 2009 sendt ut og påmeldingene lot ikke vente på seg! Nytt av året er at vi har innført en klasse for G17 etter forespørsel fra flere klubber, siden denne klassen mangler i Tigers Cup Junior.

 

Gjelleråsens herrer (bildet) vant fjorårets EXEL TIGER CUP og skal i 2009 forsøke å forsvare tittelen.

Denne uken ble invitasjonen til ETC09 mailet ut til de fleste norske og svenske klubber. EXEL TIGER CUP har blitt en tradisjon i norsk innebandy. I år er det 15 gangen turneringen arrangeres etter den spede starten i 1995.  

Finpussen før seriestart

Som vanlig arrangeres EXEL TIGER CUP siste helgen i august drøye tre uker før seriestart for mange av deltakerlagene. I tillegg til kamper i en turnering med bra kvalitet, kan arrangøren NOR 92 IBK også være behjelpelige med overnatting og tips til andre aktiviteter som gjør denne helgen til en skikkelig "team building" rett før seriestarten.

Som vanlig arrangeres kampene i Solberghallen og Mjøndalshallen. Dette er to tradisjonsrike innebandyhaller med gode fasiliteter for spillere og publikum.

Har dere ikke mottatt invitasjonen til årets EXEL TIGER CUP? Last den ned her!

Turneringen er i utgangspunktet åpen for alle divisjoner med visse forbehold. Mer informasjon om turneringen finner dere her.

NOR 92 Innebandyklubb © 1998-19

Topp