Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Exel Floorball

Intersport

Siteman CMS

Globall sport as

Til toppen av siden

Informasjon

Informasjon

TID OG STED
Exel Tiger Cup 2011 vil som vanlig finne sted den siste helgen i August (26-28/8). Kampene vil bli arrangert i Solberghallen og Mjøndalshallen. Begge hallene har blått sportsdekke.  

TURNERINGEN
Årets arrangement er åpent for lag i klassene senior herrer, G17 herrer og senior damer. Totalt er det plass for 12 stk. herrelag, 8 stk. G17 lag og 8 stk. damelag i turneringen. Arrangøren vil påberope seg å bestemme hvilke lag som får delta i turneringen, samt muligheten for å endre antall lag i de forskjellige klasser. Lag i Eliteserien og 1. divisjon vil bli prioritert, men det er åpnet for påmelding fra lag i lavere divisjoner. Turneringen arrangeres av NOR 92 Tigers som har lang erfaring i å arrangere turneringer. Referanser som kan nevnes er 16 ganger Exel Tiger Cup, NM finaler, flere landskamper, VM 2000, 4-nasjoners i 2004, Tigers Cup Junior 9 ganger (Norges største innebandyturnering) og en lang rekke eliteserie kamper i perioden 1994 - 2011. 
 
PREMIER
Vinneren av herreturneringen får med seg vinnerpokalen, napp i vandrepokalen, samt en pengepremie på NOK 10.000,-. Napp i vandrepokalen fra tidligere har Fjerdingby (1), Hide-a-lite Mullsjø (1), GIF Fighters (1), Sagene IF (1) og Bollstanäs (1). I tillegg til dette vil vinneren av herreklassen få med seg utstyr for NOK 3.000,- fra våre sponsorer EXEL/Intersport Buskerud Storsenter. Tapende finalist i herreturneringen vil få en pokal og en pengepremie på NOK 2.000,-.

Vinneren av dameturneringen får med seg vinnerpokalen og napp i vandrepokalen, samt en pengepremie på NOK 2.000,-. I tillegg til dette vil vinneren av dameklassen få med seg utstyr for NOK 2.000,- fra våre sponsorer EXEL/Intersport Buskerud Storsenter. Akerselva og Tunet har et napp hver i vandrepokalen. Tapende finalist i dameturneringen vil få pokal.
 
Vinneren i G17 klassen får en vinnerpokal og napp i vandrepokalen. Tapende finalist i G17 turneringen vil få en pokal. Turneringen må vinnes tre ganger før man får vandrepokalen til odel å eie. Sveiva vant både i 2010 og 2009 og har dermed to napp i vandrepokalen.

Fjorårets vinnere av herreklassen var Fjerdingby (herrer), Akerselva (damer) og Sveiva Innebandy (G17).


DELTAKERAVGIFTEN
Deltakeravgiften er som i fjor på NOK 3.900,- for herre- og dameturneringen, mens deltakeravgiften i G17 klassen er på NOK 2.900,- (faktura tilsendes de lag som får plass i turneringen).

PÅMELDING/BETALING
Påmeldingen skal være sendt arrangørene så snart som mulig (Bankgiro sendes til lagene umiddelbart etter at vi har mottatt påmeldingen og deltakelsen er bekreftet). Påmeldingen er bindende og avgiften skal betales selv om laget av uansett årsak i ettertid velger å ikke delta i turneringen! Turneringen er approbert av NBF.

 

NOR 92 Innebandyklubb © 1998-19

Topp